2007. március 25.



A szèlsõjobbot fényképezni
nem szabad!
Az elmúlt napokban, a nyilashangú Kurucinfo portálon, "fényképezõgéppel való visszaélés" miatt kezdtek ki magyar fiatalokat. Az alább olvasható, róluk szóló mocskolódó cikk ismét arról tett tanubizonyságot, hogy a nemzeti radikális csoportok elképzelései szerint, a szabadságjogok kizárólag csak õket illetik meg. A gyûlölködõ, zsidózó mondatok sûrûjében bemutatott fiatalok állítólagos bûne annyi volt, hogy március 15-én fényképezni merték a ″békés" tntetõket. Természetesen, a Nemzeti Jogvédõ Alapítvány nevû bûnpártoló szervezet, a Kurucinfo által elkövetett súlyos jogsértés miatt most sem emel szót.
Ime a fiatal srácok elleni uszító cikk:

"A képen látható három SZDSZ-es takonygyerek, a Múzeum körúton egymást hergelve - „Fényképezd le!” felszólításokkal - pofátlanul, fél centiről fotózta a kormányellenes tüntetőket. A tüntetők, ezt megunva, lefogták a kép jobboldalán látható szarházit, aki ekkor már megszeppenve, befosva kénytelen volt tűrni, hogy közvetlen közelről lekapjam. A három kisbibsi közül a középső jól látható a Március 15. téren, a rendőrsorfal mögött. Minden bizonnyal az ilyen kis liberális szutykok írogatják a magyargyűlölő, uszító mocskolódásukat a Zsindex fórumaiba, és egyéb szélsőséges orgánumokra."

Partizaninfo kommentár: Mindenki vegye tudomásul, hogy a tüntetõket fényképezni nem szabad!
Természetesen, ha ugyanez visszafelé történt volna meg, azaz, ha a cikket író primitív mûhazafit zaklatnák fotózása miatt, most nem gyõznék nyállal a Nemzeti Jogvédõk a "sajtószabadságot taposó terrorról" való hónapokig tartó fröcsögésüket.




Kultúra elleni támadás
A klerikális jobboldal, élen a Kurucinfoval, nyílt támadást indított a kaposvári Csiky Gergely Színház „56 06 / orült lélek vert hadak” címû, darabja miatt, a rendezõ és több magyar színész ellen, mivel a nagy sikerû darabban, nekik nem tetszõ módon tûntették fel, az 56-os tevékenysége miatt halálra ítélt Tóth Ilona szélsõjobboldali forradalmárt.
Ime a legújabb uszító cikk a témában:

"Nagy vihart kavart a kaposvári Csiky Gergely Színház „56 06 / őrült lélek vert hadak” című, kommunista propagandadarabja, melyben közpénzen mocskolják a koholt vádak alapján 1957-ben ártatlanul kivégzett Tóth Ilonkát. Tiltakozó cikkünk – melyben a felelősök elérhetőségeit is közzétettük – után a ballibek hada vette védelmébe a közpénzen gyalázkodókat. (...) Figyelemfelhívó írásunk közzététele után Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem polgári jogi tanszékének vezetője a Somogy megyei főügyésznél személyiségi jogi per indítványozását kérte az író, az igazgató és a rendező ellen. (...) Előzetes félelmeikkel szemben nem fulladt botrányba a március 16-ai előadás, melyet civil ruhás rendőrök biztosítottak. Mondhatnánk, hogy lám, milyen szép, békés a mi oldalunk, mint 15-én, amikor elmaradt a fegyveres ellenállás, de igazság szerint cseppet sem örülünk neki. Szinte szégyelljük, hogy még a közzétett telefonszámaikat sem kellett megváltoztatniuk, ezért továbbra is hívogatásra buzdítunk. Novák Előd olvasónk például ha már felhívta, afelől érdeklődött a főbűnös xxx rendezőtől, hogy igaz-e, amit több médium közölt tőle: szívesen meghekkelné portálunkat. Válaszként azt mondta: csak viccnek szánta. Bizonyára megint egy kurucot sejtett a vonal túlsó végén, de amikor Novák felajánlotta segítségét a feltörésben, bekapta a csalit: „Vasárnap Budapestre utazom, találkozzunk!” Novák szerkesztőségünknek elmondta: végül is nem szervez meglepetést neki, de ő is telefonálásra bíztat minden hazafit."

Partizaninfo komentár: Mi is telefonálásra bíztatunk mindenkit. A másokat zaklató nyilas Novák Elõd telefonszáma megtalálható a Kurucinfo bûnözõit bemutató oldalon.
A Kurucinfot olvasgató, klerikális Jobbágyi Gábornak pedig javasoljuk, hogy az ügyészségre írt feljelentgetõs, besúgó leveleiben egyszer megemlíthetné a jogsértésekben élenjáró Kurucinfot is.