2007. június 14.


A kucugok tagadják a Holokauszt
megtörténtét

A „történelmi árpád-sávos” lelkűek méltán kedvenc portálja szerint bizonyítva van, hogy a Holokauszt, (amit kamukausztként említenek) nem történt meg.
Bizonyítékul a "szerkesztő" Kürk Roland és Molnár Balázs egy dokumentumra hivatkozik, mely állítólag a Vöröskereszttől származik, amely 1973 és 1978 között a birtokukban lévő, korábban a nácik által gondosan vezetett, és a Vöröskereszt számára rendszeresen átadott halálozási adatokat összeadta. A teljes szám ezek szerint 271301.


Partizaninfo: A szóban forgó dokumentummal csupán egy a baj: Annak adatait, a háborús bűnöket elkövető náci Németország szolgáltatta, amely mindent elkövetett, hogy ne kerüljön nyilvánosságra az általa véghezvitt szándékos és szisztematikus népirtás, így nem is várható tőle valós adat saját gaztetteiről. Olyan ez, mintha mindent eldöntő bizonyítékként fogadnánk el egy vádlott tagadását, melyben ő maga tagadná, hogy bárkinek is ártott volna. A teljes elborultságban szenvedő, történelmet nem ismerő kucugok ezen cikke természetesen csak és kizárólag azon személyeket tudja megtéveszteni, akiknek történelemtudása, olvasottsága (Pl. Mein Kampf, vagy a Nurnbergi per jegyzőkönyvei…) égbekiáltó hiányosságokkal bír.