2007. június 20.

Kacagtató olvasói levél a kucugon!
Az előzetes letartóztatásból kiengedett rendőrök kapcsán, a kucugok fő bűnportálján megjelent egy cikk, mely részletesen taglalni igyekszik a Zsanett által vádolt rendőrök bűnösségét.
A butácska cikk végén betettek egy még butább olvasói levelet, melyre egy magyar rendőr olvasónk segítségével mondatonként válaszolunk:

butapolgár: „Amikor Zsanettet megerőszakolták, arra hivatkozva nem találták először a rendőröket, mert úgymond nem volt ennyi rendőr egy kocsiba egyszerre beosztva.
1.Minden rendőrautóról menetlevelet kell vezetni. Gondolom simán meghamisították, ez közokirathamisítás - a menetlevél.”

Partizaninfo: A menetlevél nem közokirat. A rendőrségi menetlevélbe nem kell beírni, hány fő ült az autóban.

butapolgár: ”2. Akik csak egy kicsit beültek a rendőrautóba autózni a haverokkal, azok engedély nélkül elhagyták a szolgálati helyüket.”

Partizaninfo: Nem autókázni ültek be, hanem szolgálatuk végén, elöljárójuk autóval értük ment, hogy beszállítsa őket a laktanyába. A szolgálati hely más irányú (Zsanettel kapcsolatos) elhagyását az ügyézség vizsgálja, nem hagyták figyelmen kívül.

butapolgár: ”3. A szolgálat végén az "őrsi naplóba" le kell írniuk a rendőröknek, hogy szolgálatuk alatt mi történt. Oda se írták be, hogy elhagytuk a szolgálati helyünket (és megerőszakoltunk egy csajt mert nem akart nekünk még erőszak hatására sem fizetni). Újabb közokirathamisítás - a jelentés.”

Partizaninfo: A REBISZ nem őrs, így őrsi napló sincs, arról nem beszélve, hogy nem kell minden intézkedésről jelentést írni, hisz egy nap több száz igazoltatás is lehet.

butapolgár: ”4. Csoportos fegyveres rablási kísérlet - mivel a rendőrök felfegyverzetten akartak pénzt szerezni Zsanettől.”

Partizaninfo: Micsoda? Morvai Krisztina fejét fogná a hozzá nem értésed miatt! Ugye nem minden szélsőjobbos ilyen hülye, mint te?
A rablás törvényi tényállását megtalálod a Btk-ban. Hogy akartak-e pénzt szerezni, vizsgálat tárgyát képezi, mindenesetre maximum vesztegetés jöhet szóba, fegyveres rablás nem.

butapolgár: ”5.A parancsnokok akiknek a rendőrei elhagyták a szolgálati helyüket és ezt nem vették észre mit csináltak?”

Partizaninfo: A parancsnok éjszaka valószínűleg aludt otthon, mint ahogy te is, kedves butapolgár.

butapolgár: ”A jelentés, amit írtak a szolgálat végén hamis adatot tartalmaz - közokirathamisítás.”

Partizaninfo:
Ezt már írtad. Akkor még egyszer: a rendőri jelentésbe valótlanság írása nem közokirat hamisítás, maximum valótlan jelentéstétel ami nem bűncselekmény, de ha az is lenne, a jog ezt úgy hívja, szükséges eszközcselekmény, ezáltal ilyen esetben sem lenne büntethető. Krisztina a fejét fogná miattatok...

butapolgár: ”6.Az embereik védelme - bűnpártolás.”

Partizaninfo: Hogy az öt intézkedő rendőr be lett azonosítva, egyedül a REBISZ vezetőségének köszönhető, akik utánajártak, hogy az adott napon, kik, hányan, hol voltak szolgálatban és ők küldték meg az adatokat az ügyészségnek.

nagyonhülye butapolgár: ”7.Aki 2 hétig nem foglalta le a rendőrautót, hogy mintát vegyenek belőle bűnpártolt, mert segített eltűntetni a nyomokat.„

Partizaninfo: Igen. És Zsanett védője is bűnpártolt, mert nem indítványozta azonnal a lány ruhájának lefoglalását. Idióta!
Látszik kik írják a kucuginfót: Buta, sületlen, semmihez sem értő idióták, mint butaarcú Kürk Roland.