2007. október 27.

A Kurucinfósok
bántalmazását,
börtönbe zárását,
emlegetni nem szabad!

A hídblokád napján, pénteken 12 órakor egy írás jelent meg az Mszp.hu-n, melyben az azt készítő publicista költői, ám de teljesen időszerű kérdést tett fel, amely így hangzott: "Miért nem tudjuk agyba-főbe verni őket? (Mármint a Kuruc.info szerkesztőit) Vagy legalább börtönbe dugni?"
A kiragadott mondat hatalmas felhördülést váltott ki a műbalhéra vágyó, egyébként rendszeresen zsidózó, kommunistázó, ávózó, zsidók és baloldaliak kiírtását emlegető söpredék lelkében.
Vajon a szélsőséges portálokon megjelenő mindennapos uszítások miatt miért nincs ekkora felháborodás?
Vélhetően Morvai Krisztina ismét vérszemet kapott a magánszemély által egyértelműen irónikusan (egyébként a Partizaninfot is élesen kritizáló író által) feltett "tarthatatlan" kérdés okán és most csak úgy ízzik mobiltelefonja, melynek túlsó végén Gaudi-Nagy Tamás csimpaszkodik önelégülten.

Egyébként a kérdés jogos:

"Miért nem tudjuk agyba-főbe verni őket? Vagy legalább börtönbe dugni?"
Vagy nem követtek el elég bűncselekményt?
El kéne gondolkodni, mi az oka annak, hogy a békés embereknek is már lassan csak ez jut eszébe és nem az igazságszolgáltatás, amely csak és kizárólag a 2-3 órára előállított, kártérítésekkel jóvá tett, mártírrá avatott erőszakos vagy uszító bűnözőket védi.
És most lehet felháborodni!