2007. április 8.


Most akkor ki a kommunista?



Talán hihetetlen, de az MVSZ és a DEPORT'56 sikeresen összegyűjtötte a hosszas "munkával" felhergelt tömeg, 200 ezer -vélelmezzük, valódi- aláírását a szovjet hõsi emlékmű eltávolítása érdekében. Azonban, mindezt minek?


Ennek ellenére több szélsőjobboldali portál arról tudósít, hogy

"...még nincs OVB döntés a népszavazás kiírásáról, ugyanis, mint kiderlt, az emlékmûvet védõ törvény hatályon kívül helyezése már eddig is rég folyamatban volt, ugyanis a magyar kormány már elkészítette azt törvénytervezetet, amely önkéntes teljesítéssel hatályon kívül kívánja helyezni a Budapest főváros felszabadításánál elesett szovjet katonák emlékének megörökítéséről szóló 1945. évi IX. törvényt."


Partizaninfo kommentár: A kormány ezen intézkedésterve, csak egy a sok közül, ami rádöbbenthetné végre a gondolkodni nem szeretõ "kommunistafaló" hõzöngõket, hogy a jelenlegi kormány olyan távol áll a kommunista ideológiától, mint Makó Jeruzsálemtõl, vagy mint Hitler (nemzeti)szocialista pártja, a szocializmustól.


Egyébként felmerülhetne végre az a kérdés is valakiben, hogy az elmúlt tizenhét évben hatalmon lévõ jobboldali kormányok miért nem foglalkoztak ezzel a valóban felesleges kérdéssel, illetve, hogy eddig miért nem intézett a két burkolt nyilas szervezet az ügyben aláírásgyûjtési mûbalhét. Mindenesetre aki a hõsi emlékmû eltávolítására gyûjtött 200 ezer aláírással akart a "mûbaloldali" kormánynak fricskát adni, az most -pestiesen szólva- csúnyán seggre esett...