2007. április 28.

Rájöttek ki áll a Partizaninfo
mögött?

A Jobbik.net megfenyegette
a kurucinfot főszerkesztő Molnár Balázst!

A Jobbik.net portálon 2007. április 27-én cikk jelent meg „Miért reklámoz szélső baloldali szennylapot Molnár Balázs?” címmel.

A rövid, de szubjektív mondatok után olvasható kommentben, a Jobbik.net adminja feketén-fehéren kijelenti: a Kurucinfo főszerkesztőjét, Molnár Balázst véli a Partizaninfo hátterében.

"Molnár Balázsnak már rég rögeszméje ez!
admin, cs, 2007-04-26 23:22
Molnár Balázsnak már rég rögeszméje ez a megszemélyesítéses támadás. Emlékszem még a jobbik.net hőskorára, amikor a mi balázskánk vitába szállt velünk "helyreigazító" nicknéven és követelte, hogy azonnal töröljük a lapot a netről, mert ő a Jobbik egyik alelnöke és nekik joguk van ehhez. Miután teljesen természetesen elküldtük a p*csába, kitette az akkori legfőbb anyagi támogatónk nevét, fényképét, vállalkozásának a nevét az origo fórumára, mint jobbik.net tulajdonost, hogy ezzel gyengítsen minket. El akarta érni, hogy a támogatónk elpártoljon tőlünk. Emlékszem, a Vona Gabi rakott rendet és kért bocsánatot az idegbeteg balázska miatt. Szóval ez a módszer nem teljesen új a tárházában... Eddig nem voltunk biztosak a dolgunkban, hogy ki is állhat az igazkuruc és partizáninfo mögött, de most már - miután véletlenül lebukott egy buta hibával - tudjuk, hogy Molnár Balázs áll mögötte.
Innen üzenem neked Balázska! Ne találkozzunk egy tüntetésen se, mert nem vagyunk egy súlycsoport!"

Partizaninfo kommentár: Ha minden ilyen könnyen menne...