2007.május 10.

Terjék Anna! Ne tetted volna!

A Kucug.info ismét egy beteg nyilas levelét tette közzé május 10-én, "Fáklyás terrorista a rakparton. Keressük!" -címmel

"A tegnapi szélsőbaloldali felvonulósdin egy nagyon érdekes jelenetnek voltam szemtanúja. Az eset rendkívül felháborító, bár vicces is egyben. Már a vége felé közeledett a holokausztipar éppen aktuális rendezvénye, túl voltunk már a szokásos "így a szegény zsidók, meg úgy a szegény zsidók","közös a szégyen" bla, bla, bla verbális magömlésen. Már a hivatásos és örök rettegők nagy bálványa, El Qró is messzejárt esernyős őrző-védő csicskáival. A rettegők egyike, egy olyan 50 év körüli hölgy fáklyával a kezében sétált felfele azon az úton, ami az alsó rakpartról a Széchenyi rakpartra viszi fel az embert, és amit rendőrsorfallal zártak le, hogy az ellentüntetők ne tudjanak keveredni "a szegény üldözöttekkel". Az emelkedő út másik oldalán, a fekete díszkerítés (vagy díszkorlát) mögött az ellentüntetők mondták a magukét. Erre a hölgy, a "béke aktivistája", kivont fáklyával megindult a kerítés felé, és ha az egyik ellentüntető nem kapja el a fejét akkor a fáklyás terrorista valószínűleg felgyújtotta volna az arcát. Mindez a rendőrsorfaltól 10 méterre, a rendőrök szeme láttára. Mit gondolnak, mit csináltak erre a rendőrök? Odarohantak, földre vitték, megbilincselték, és előállították a szélsőbaloldali köztörvényes bűnözőt? Esetleg előállítás előtt összerugdosták, megviperázták, majd bevágták a rabomobilba? Megszórták gumilövedékkel? Áhh, dehogy... A RENDŐRÖK ÁLLTAK, MINT A BIRKÁK! Csak azért nem írom, hogy a birkanyáj védelmére birkarendőröket vezényeltek ki, mert 3 ellentüntetőt viszont előállítottak. Érdekes módon akkor határozottak voltak. Vajon akkor is így álltak volna a rendőrök ha az egyik tüntető átugorva a kerítésen ráver egyet a hölgynek arra a ronda holokauszttúlélő fejére? A legszebb az egészben, hogy utána a terrorista sétált tovább a rendőrsorfal felé, próbált átjutni a Széchenyi rakpartra, de a rendőrök még ekkor sem intézkedtek vele szemben, pedig már ott volt a viperás karmaik előtt, elég lett volna berántani a sorfal mögé és rátérdelni a fejére, ahogy ősszel oly nagy szakértelemmel végezték ezt a műveletet. A rendőrök nem intézkedtek, csak simán visszafordították, ahogy mindenki mást. Gondolom átengedték volna ha a hölgy annyit mond: "Jajj, jajj, biztos urak, engedjenek sebtiben! Veszélyben az életem, üldöznek a nyilasok, még a fáklyával sem tudtam megállítani őket." Félretéve a tréfát: az egész jelenetet a kamerájával rögzítette valaki. Kérem, hogy jelentkezzen a szerkesztőségnél, ahogy a sértett is. Jelentsük fel a kommunista bűnözőt. Meg kell állítanunk az őrjöngő holokauszttúlélőket és azok leszármazottait. Antikommunista egységfrontot kell létrehozni, amíg nem késő.
Terjék Anna"
Partizaninfo: Terjék Anna! Bár ne tette volna! Ezzel a vélhetően kisebb szépítéseken átesett történetével, pontosabban a levelében közzétett közösség ellen izgató felhívásával elérte, hogy ellenségnek nyilvánítsuk. Terjék Annát meg fojuk találni! Nem a másként gondolkodása kapcsán, az nem bűn, hanem a leveléből sütő, közösségellenes megnyilvánulásai miatt. Terjék Anna! Meg fogunk találni! Aki ismeri a vélhetően nyíltan szélsőjoboldali Anna-testvért, kérjük jelezze ezt is elérhetőségünkön!
(Az állítólagos fáklyás hölgynek pedig üzenjük, hogy legközelebb próbáljon meg gyorsabbnak lenni!)