2007. május 29.

A butapolgár levele


A Kucuginfon közzétettek egy levelet. Ez megszokott, azonban az nem, hogy a levelet egy vélhetően jóérzésű, konstuktívan gondolkodó személy írta a rendőrség lejáratását végző bűnbandának. Ennek ellenére mégis közzétették, ami önmagában már eseménynek számít, ismerve a Kucugos bűnbanda szokásait.A lényeg mégsem ebben van, hanem abban, hogy a levélre több, "igazmagyar" válasz is jött. Többnyire mocskolódások találhatók ezen levelekben, mellyekkel nem kívánunk senkit sem fárasztani, azonban egyet közülük kiragadva mégis bemásolunk, mert ez a levél tükrözi leginkáb az agymosott, ellentmondásos ám magukat túlértékelő radikális "Szent-korona állampolgárok" megnyilvánulásait.
Először is az eredeti levél:
„Rendőr botrányokhoz!!Kinek nem inge ne vegye magára s kinek az bizony nyelje be azt a sok mocskot amit írni fogok!! Sajnos nem találtam meg ezeknek a kuruc.infósoknak a válaszolós fórumát mert ezekben a mocskos verebekben még a revans lehetősége sincs meg! Hát a jó kurva anyátoknak a személyes adatait rakjátok közszemlére és ne az ártatlan rendőrökét!! Ti rohadt nacionalista gennyládák ha baszakodni akartok, akkor azt a ország kurvájával a híres védencetekkel, azzal a nimfomán Zsanettel tegyétek! Az ő képei és adatai miért nincsenek közszemlére téve,hogy esetleg azok akik ellene vannak le tudják köpni,mint ahogy a rend őreivel teszik a fasiszta, fajgyűlölő gennyládák!? Hogy jöttök ti ahhoz, hogy ilyet megcsináljatok ártatlan emberekkel, mert az tuti szemtől szembe csak pisi meg kaki lenne alattatok ha az öt Úrból csak egy is előttetek állna! Te pedig te Ocsmány Szuka inkább húzd meg magad mert nem biztos hogy elég lesz a kurucos csótányok mögé bújni mert azért a rendőreink mögött is állnak ám szinpatizáns Urak és Hölgyek! És ne fenyegessétek a rendőrök családját, családtagjait!!!! Hozzáteszem csak ahhoz,azokhoz szól a levelelem akik a Kuruc.infós oldalon vetik náci leveleiket ezen témában! Dart Veder”

A levélre érkezett - és a kucugok hülyeségét bizonyítandó- közzétett válasz egyike:

V. N. butapolgár: "Tisztelt Sötétség! Tulajdonképpen csak annyit kellene megkérdeznem, hogy van-e Önnek 21 év körüli lánya, vagy lánytestvére. Valójában ez nem érdekel, de aki ilyen levelekre szánja el magát az nyilván előzőleg körülnéz a saját portáján.Inkább azt tartom fontosnak, hogy dolgozatával az egész REBISZ-ről kiállította az erkölcsi bizonyítványt. Ehhez nem volt joga és azt gondolom, hogy a munkatársai sem hatalmazták fel Önt erre. Mérhetetlen kárt okozott az egész rendőri állománynak és tette ezt akkor, amikor a magyar lakosság jelentős része minden hitét és bizalmát elveszített a rendőrruhába bujtatott Önhöz hasonló lelkületű egyedekben.”

Partizaninfo: Kedves V.N. fedőnevű igazmagyar! A REBISZ és a rendőrség teljes állománya elítéli a kucuginfo mocskos, szemét és legfőképpen törvénytelen adatsértő módszereit. Ez az oszd meg és uralkodj próbálkozás most nem működik...

V.N. butapolgár:A levelének még lesz utóélete! Az újonnan kinevezésre kerülő új országos rendőrfőkapitány, a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetője valamint a Katonai Ügyészség vezetője nem tehet mást, mint azonnali vizsgálatot kezdeményez a személyazonosságának megállapítására, és azt a legrövidebb időn belül nyilvánosságra hozza.”

Partizaninfo: Kedves V.N. butapolgár! Ön olyan hülye, mint hat másik! A senkiházi szélsőjobboldal mocskos újmagyarjaival ellentétben a magyar hatóságok nem hoznak nyilvánosságra személyes adatot. Ha így lenne, maguk már nem élnének! Ezen kívül: V.N. mintamagyar elfelejti, hogy mindenkinek joga van a szabad véleménynyivánításhoz, főleg, ha azt egy magánlevélben teszi meg. A levelet a gyáva kucugok tették közé, nem a levél írója... 2. A felsorolt szervek vezetői egységesen elítélik a bűnöző kucuginfo tevékenységét és szerveik több hónapja nyomoznak a kalózportál ellen. Annak tetves szerkesztői nem véletlenül szaladtak ki a "zsidbérencnek" mondott Amerikába... 3. A katonai ügyészséget hiába keveri bele V.N. butapolgár, hisz sem katonai bűncselekmény nem történt, sem arra nincs bizonyíték, hogy a sérelmezett levelet "katona" írta... Idióta! (Ez szükséges megjegyzés volt a szek.-től.)

V.N butapolgár:Ilyen személy egy percig sem szolgálhat tovább a magyar adófizetők pénzén a rendőri állományban.

Partizaninfo: Kedves V.N. butapolgár! Honnét tetszik tudni, hogy a levélíró rendőr?

V.N. senkiházi butapolgár:Ne tévedjen, perceken belül be fogják azonosítani, hogy ki is maga valójában. Mielőtt a társadalomra nézve hasonló veszélyes cselekményt okozna, kivonják Önt a forgalomból.”

Partizaninfo: Sem beazonosítani nem fogják, sem kivonni a forgalomból. Miért csinál magból ekkora hülyét, kedves V.N.? Még csak nyomozni sem fognak, mert a levéllel nem történt jogsértés. A vélemény nyilvánítás joga nem csak a magukfajtát illeti meg, kedves V.N. testvér!
Egyébként az is vicces, hogy a mélyen kommunistázott miniszterelnök által kinevezett, így a kormáy bizalmát élvező rendőrfőkapitánnyal fenyegetőzik egy szélsőjobbldali bűnportálon...

V. N. család-centrikus butapolgár:Mindannyiunk számára ez lesz az elégtétel, mert ezek után Én nyíltan vállalom, hogy egyetlenegy családtagomnak sem engedem, hogy eleget tegyen a megállításukra vonatkozó rendőri karjelzésnek, egyidejűleg a fent említett hatóságoknál büntető feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen.”

Partizaninfo: Ha az agymosott családtagjai nem állnak meg a rendőri jelzésnek, a rendőrség üldözőbe fogja venni őket és ha van egy kis szerencsénk, a kártékony családtagjai még menekülés közben borulni fognak. Az így megrokkant öntudatos műmagyarokért nem kár, leszámítva, hogy sajnos a mi adónkból fogják semmirekellő, interneten klimpírozó gyűlölködő életüket leélni…

V.N. idiótapolgár: „A tisztességes állományt üdvözlöm, de Önért meghúzatom a harangot. V N"

Partizaninfo: A tisztességes állomány (kb. 30 ezer rendőr) röhög magán.
Mindenesetre a közeljövőben a rendőrnek meg nem álló V. vezetéknevű személyek adataiból könnyű lesz megtalálni magát, kedves N. keresztnevű butapolgár! Keresni fogjuk magát!

Felhívás! RENDŐRÖK! Minden V. vezetéknevű rendőrnek meg nem álló hülyének az adatait és rokoni kapcsolatait várja a Partizaninfo az ismert címen!