2007. május 20.

Rendőrökre vadásznak a kucugok

A Kucug.info elérte a csúcsot - mínuszban. Mélyebbre már nem sülyedhetnek.
Egyik cikkükben ezt hazudják:

"A legundorítóbb szélsőjobboldali portál szerint, miközben a politikai foglyokat, akik nem követtek el bűncselekményeket (???), mindenütt arccal, névvel mutogatták, legyen szó akár ismertebbekről, akár kevésbé ismertekről, a REBISZ-csorda erőszakolós tagjait csuklyával védik a felismerhetőségtől.
Kuruc.info ítélet: ha lesz rá energiánk, mind több rendőr adatait és fényképét fogjuk közzétenni, akkor is, ha ebben a konkrét bűncselekményben nem vettek részt. Miután azonban - nem elég, hogy a magyarság adójából élnek - jelentős részük követ el kisebb vagy nagyobb köztörvényes bűncselekményeket, legyen szó zsebre bírságolásról vagy tömegbelövetésről, míg a valódi bűnözőkkel, a politikai és cigánybűnözőkkel szemben természetesen tétlenek, a romlott állomány fennmaradó része pedig falaz nekik vagy kussol, ők is bűnsegédeknek minősülnek, akik mindannyian elveszítették személyiségi jogaikat."
Partizaninfo: A Kucug ismét hazudik! Sajnos egyetlen ősszel elfogott bűnöző vadállat arcképét sem hozták nyilvánosságra, csak azokét, akik körözés alatt álltak, vagy állnak. Ezt a rendőrségi törvény lehetővé teszi.
Az elkövetett rendőri bűncslekmény nem bizonyosodott be. Az ártatlanság vélelme, még a magyar rendőröket is megilleti, nem csak a gyújtogatókat, meg a rohadó csontokat rejtegetőket.
Ami a rendőrvadászatot illeti: Amennyiben a radikális bűnözők, ürüggyel, vagy ürügy nélkül, jogellenesen közzétesznek magyar rendőrökről adatokat, abban az esetben, a Partizaninfo sem fog tétlenkedni.
Minden Kucuginfot éltető, a jogsértésekhez hozzájáruló személy adatait, elérhetőségét, fényképét, munkahely címét mi is közzétesszük. Ehhez most már majd egy tucat aktív rendőr is a segítségét ajánlotta, így az őszi elfogottak összes adata is hamarosan a kezünkben lesz! A kérdés, hogy mit tegyünk velük. Eddig a Partizaninfo csak és kizárólag a személyes adatokat közzétevő bűnözők adatait hozta nyilvánosságra, azonban, ha a Kucuginfo túllő a célon, valóban nem lesz megállás, mi "visszalövünk". A Kucuggal szimpatizáló valóban bűnöző szélsőjobboldali szimpatizáns rendőröket pedig, ha árulóként viselkednek, a csőcselékkel azonos módon fogjuk kezelni.
A megszerzett adatokat, radikális antifasiszta szervezeteknek, csoportoknak minden habozás nélkül ki fogjuk adni!
Tehát munkára fel! Hamarosan indul a csőcselékvadászat! Rajtunk nem múlik!