2007. május 13.


Budaházy besokallt
2007-05-12. 16:37:20

A lopáson tetten ért rendőrről (feltételezhetően ő is egy kurucinfot olvasó „ha a Gyurcsányéknak szabad lopni, akkor nekem is” dogmát hajtogató, selejt példány lehetett) szóló hírek hatására Budaházy ismét közleményt jelentetett meg a szélsőjobb méltán legkedveltebb portálján:

”Na, ez már sok! Ez a rendszer kezdi, bennem már az utolsó biztosítékot is leverni, ami után az önmérséklet már egyébként is csak egy-két halványan pislákoló lámpája is végleg kialszik. És a beálló sötétség nagyon goromba lesz. Most hiába röhögtök néhányan fagyikalapok, rengetegen vagyunk már így! Azt képzelitek ti önbizalmatok visszaszerzéséért keménykedő rendőrök, hogy ha itt egyszer végleg elszakad a cérna ti valamit is számítani fogtok. Hát k….ra nem!!! Jobb ha az, aki érzi köztetek, amiről beszélek – és tudom, hogy vannak ilyenek – büszkeség ide vagy oda, erősen elgondolkozik a leszerelésen!Szóval azt mondjátok, Tomcat robbantani akart? Hát én azt kérdezem erre: Nem megérdemelné már ez a nemzetvesztő, országromboló, hollókoszt imádó, vérszívó bolsevik csürhe, ha valaki közéjük robbantana?
Budaházy György”

Partizaninfo: Ha egyszer valaki ugyanilyen, vagy csak hasonló mondatot tenne közzé a „bolsevik médiában”, az érzékeny lelkületű radikálisok hónapokig sírnának miatta. Egyszer valaki „elkényeztetett gyerekekhez” hasonlította a hazai szélsőjobboldalt. (rendőrre támadunk, de a liberális TASZ-hoz szaladunk, ha a rendőr visszaüt, mocskolódunk, de fel vagyunk háborodva, ha velünk teszik ezt, személyes adatokat teszünk közzé, de feljelentünk, ha a miénket is közzé teszik…) Be kell ismernünk, a hasonlat tökéletes.