2007.április 23.


Értetek sem kár...

"Elgázolták Tornóczky Anitát, Medgyessy Péter nevelt lányát", tudósított kedden a szélsõjobb csõcselék kedvenc hírportálja. Tornóczky Anitát súlyos sérüléssel, nyílt lábszártöréssel szállították a mentők kórházba. A magát keresztény értékrendûnek hazudó Kucug.info így kommentálta a balesetet:
"(...) Lám, így jár az akinek a papája nem tudta időben elmagyarázni, hogy mi is az, hogy "útelágazás". Na jó, tudjuk: nehéz szó. A nyílt lábszártörés egyébként egyáltalán nem súlyos sérülés, a mérsékelten tehetséges televíziós műsorkészítő Anitáért pedig egyáltalán nem kár. Mégha ez nem is az általunk megkezdeni kívánt tisztogatás, kezdetnek nem rossz!"
Partizaninfo: Értetek sem volt kár, kedves keresztény erkölcsű Molnár Balázs és csapata, bár a gumilövedéket sajnálja a magatokfajtára az ember, mert drágább, mint az acélmagvas. Mindenesetre az egész magyar nemzet megkönnyebbült amikor szeptember 19-én, 20-án, október 23-án és március 15-én is a megfelelõ, -bár márciusban kissé puhány- kezelésben részesítette a magával nem bíró csõcseléket a valóban magyar rendõrség.
Utóirat: A Kucuginfo a fenti szégyen-kommentjét időközben eltávolította...